FINE-ART

ZWANGERSCHAP

Een mooie zwangerschapsessie is het allereerste aandenken aan jullie kleine wonder! ❤️

Wanneer is de beste periode om de sessie te laten doorgaan…
De beste periode voor het vastleggen van je zwangere buik is binnen de 28-34 weken van je zwangerschap. Rond deze tijd is je buikje al mooi zzichtbaar en voelen de meeste mama’s zich nog lekker fit. Het juiste moment wordt natuurlijk bepaald hoe jij je tijdens je zwangerschap voelt. 

Waar zal de sessie doorgaan en hoelang zal deze duren…
De sessie zal doorgaan in onze mooie daglicht studio te Kinrooi en duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur.

Wat moeten jullie dragen…
De studio beschikt over een aantal speciaal ontworpen zwangerschapsjurken en bodysuits van mii-estilo. Zodra jullie een sessie reserveren krijgen jullie een overzicht met alle beschikbare jurken en bodysuits waar jullie een keuze uit kunnen maken.

Het is ook altijd mogelijk om zelf een mooie outfit: bodysuit, lingerie, een (oversized) hemdje, topje (zoals bv. de topjes van calvin klein) of een leuke gewone jeans (de knoop mag open blijven staan) mee te nemen wat jullie willen gebruiken tijdens de sessie. Ook hiervan vinden jullie voorbeelden in het portfolio. Voor de papa’s en eventuele kinderen is neutrale kleding (wit, zwart, grijs, kaki, beige,…), zonder prints, het mooiste.

Pakketkeuze en resultaat…
Er is keuze uit 3 verschillende sessie pakketten. Na de sessie worden de beste en mooiste foto’s door mij geselecteerd en uitgekozen. Binnen de 4 weken na de sessie ontvangen jullie een email met een persoonlijk paswoord om de bewerkte foto’s te kunnen bekijken in een persoonlijke online fotogalerij. Bij elk pakket zit er een X aantal (10 – 15 – 20) aan digitale bestanden in hoge resolutie inbegrepen in de sessie prijs. Meer informatie kunnen jullie vinden bij “prijzen”.

Partner en kinderen…
De focus van deze fotoshoot ligt vooral op de aanstaande mama, maar uiteraard kunnen partner en/of eventuele kinderen ook in de sessie meegenomen worden.

Een blijvende herinnering voor het leven…
Ik heb er voor gekozen om bij elke sessie een mooi linnen fotoalbum te leveren met daarin de bewerkte foto’s van jullie sessie. Dit album geeft jullie een mooie en blijvende herinnering aan jullie fotoreportage. ❤️

Hoe voorbereiden op de sessie…
Voorafgaand aan de sessie ontvangen jullie van mij een uitgebreide informatie brief over hoe jullie zich kunnen voorbereiden op de sessie, wat jullie zelf moeten meenemen,… Hiermee probeer ik jullie vooraf zo goed mogelijk te informeren. Het is voor mij heel belangrijk dat jullie naast mooie foto’s, ook een fijne ervaring hebben tijdens de sessie.

Hebben jullie nog vragen…
Indien jullie nog meer vragen hebben over een zwangerschap sessie kunnen jullie altijd even een kijkje nemen bij de FAQ of jullie mogen mij natuurlijk ook altijd vrijblijvend contacteren via whatsapp of via het contactformulier.

Zijn jullie overtuigd en willen jullie graag reserveren…
Vul hieronder het reserveringsformulier in! Zodra ik jullie mail ontvangen heb krijgen jullie van mij een boekingsformulier toegestuurd om de reservatie te bevestigen. 

RESERVEER HIER

voor een fine-art zwangerschapssessie!

* Voor het boeken van een fotosessie vraag ik een aanbetaling van € 100, dit als definitieve reserveringsbevestiging. Dit bedrag wordt achteraf in mindering gebracht met de betaling van het door jullie gekozen pakket

8 + 12 =

Volg ons

facebook.com/RSPhotographyKinrooi/

E-mail

info@rsphotography.be

Adres

Brenjersstraat 6A
3640 Kinrooi