FINE-ART

ZWANGERSCHAP

Een mooie zwangerschapsessie is het allereerste aandenken aan jullie kleine wonder! ❤️

Wanneer is de beste periode om de sessie te laten doorgaan…
De beste periode voor het vastleggen van je zwangere buik is binnen de 28-34 weken van je zwangerschap. Rond deze tijd is je buikje al mooi zichtbaar en voelen de meeste mama’s zich nog lekker fit. Het juiste moment wordt natuurlijk bepaald hoe jij je tijdens je zwangerschap voelt. 

Waar zal de sessie doorgaan en hoelang zal deze duren…
De sessie zal doorgaan in onze mooie daglicht studio te Kinrooi en duurt gemiddeld 1 tot 2 uur.

Wat moeten jullie dragen…
In de studio zijn een aantal speciaal ontworpen zwangerschapsjurken en bodysuits van mii-estilo beschikbaar. Zodra jullie een sessie reserveren krijgen jullie een overzicht met alle beschikbare jurken en bodysuits waar jullie een keuze uit kunnen maken. Zelf leuke outfits meenemen is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Partner en kinderen…
De focus van deze fotoshoot ligt vooral op de aanstaande mama, maar uiteraard kunnen partner en/of eventuele kinderen ook in de sessie meegenomen worden.

Hoe voorbereiden op de sessie…
Voorafgaand aan de sessie ontvangen jullie van mij een uitgebreide informatie brief over hoe jullie zich kunnen voorbereiden op de sessie, wat jullie zelf moeten meenemen,… Hiermee probeer ik jullie vooraf zo goed mogelijk te informeren. Het is voor mij heel belangrijk dat jullie naast mooie foto’s, ook een fijne ervaring hebben tijdens de sessie.

Hebben jullie nog vragen…
Indien jullie nog meer vragen hebben over een zwangerschap sessie kunnen jullie altijd even een kijkje nemen bij de FAQ of jullie mogen mij natuurlijk ook altijd vrijblijvend contacteren via whatsapp of via het contactformulier.

Zijn jullie overtuigd en willen jullie graag reserveren…
Vul hieronder het reserveringsformulier in! Zodra ik jullie mail ontvangen heb krijgen jullie van mij een boekingsformulier toegestuurd om de reservatie te bevestigen. 

RESERVEER HIER

voor een fine-art zwangerschapssessie!

* Voor het boeken van een fotosessie vraag ik een aanbetaling van € 100, dit als definitieve reserveringsbevestiging. Dit bedrag wordt achteraf in mindering gebracht met de betaling van het door jullie gekozen pakket

11 + 9 =

Volg ons

facebook.com/RSPhotographyKinrooi/

E-mail

info@rsphotography.be

Adres

Brenjersstraat 6A
3640 Kinrooi