ZWANGERSCHAP REPORTAGE

 

Wanneer je zwanger bent is dit een mooie en bijzondere periode in je leven. Het is zo uniek en bijzonder om jullie kleintje te voelen groeien in jouw buik. Deze kostbare herinneringen leg ik graag voor jullie vast op een tijdloze, persoonlijke en artistieke manier. Zodat jullie later altijd kunnen terug kijken naar deze mooie foto’s. 😍

Een zwangerschaps sessie kan het beste plaats vinden tussen week 28 en week 36 van de zwangerschap maar dit is een richtlijn. Het beste moment wordt natuurlijk bepaald door de vorm van jouw buikje en hoe jij je voelt.

Deze sessie gaat door in de studio en is inclusief het gebruik van speciaal hiervoor gemaakte jurken en/of bodysuits ban Mii-estilo. Voorafgaand aan de sessie ontvangen jullie van mij een uitgebreide brief met daarin alle informatie over de sessie en een overzicht van de beschikbare jurken waar jullie uit kunnen kiezen.

Na de sessie worden de mooiste foto’s van de reportage door mij uitgeselecteerd en professioneel bewerkt. Het aantal foto’s is verschillend en afhankelijk van jullie pakket keuze. Jullie ontvangen binnen de 4 weken na de reportage een email met een persoonlijk paswoord om de bewerkte foto’s te kunnen bekijken in jullie online foto galerij. Er is keuze uit een pakket inclusief 5 digitale HR bestanden of een pakket inclusief 10 digitale HR bestanden. Deze bestanden zijn printklaar in de hoogste resolutie en zonder logo. Jullie hebben ook de mogelijkheid om achteraf nog meerdere digitale bestanden aan te kopen. Elke sessie is inclusief een mooi linnen fotoalbum met daarin jullie foto’s. Een prachtige herinnering aan jullie sessie!

Bij het boeken van een sessie betalen jullie een voorschot van 100 € als reserveringskosten. Hiermee is jullie plaats in mijn agenda verzekerd. Deze kosten worden uiteraard verrekend met de prijs van jullie gekozen pakket.

Indien er nog vragen zijn, aarzel dan niet om mij te contacteren.

Hopelijk zie ik jullie binnenkort in de studio… ☺️

Veel liefs,
Stefanie