Welkom op mijn website! ❤️

Hallo, ik ben Stefanie. 33 jaar, mama van Nio (11) en Sia (6) en getrouwd met Ronald.
Van opleiding ben ik kapster. Na mijn laatste specialisatie jaar heb ik ook nog een lerarenopleiding gedaan. Al snel ben ik mijn eigen kapsalon begonnen (2007) waar ik nu nog steeds in werk. Daardoor heb ik de mogelijkheid om dit allemaal te kunnen combineren met mijn andere passie: fotografie.

De passie voor fotografie is later ontstaan toen ik zwanger was van de kleinste telg in ons gezin. Mijn man Ronald was al langer bezig met fotografie en stilaan heb ik de kriebels van hem overgenomen. Vandaar ook de naam “RS-photography”.

Zwanger zijn was voor mij echt een zalige periode. De geboorte van zo een klein hummeltje is het mooiste wat je kan overkomen. Deze kostbare momenten moet je koesteren! Hoe cliché het ook klinkt, de tijd vliegt voorbij… Om deze reden ben ik me gaan verdiepen en specialiseren in newborn, zwangerschap en babyfotografie (cake-smash). Ik ben veel opleidingen gaan volgen bij fotografen van over de hele wereld. Dit om het uiterste te halen uit mijn vakkennis maar ook het veilig omgaan met jullie kindje speelt hierin een zeer belangrijke rol. Newborn fotografie is een zeer specifieke vorm van fotografie waarbij je als fotograaf veel geduld moet hebben, creativiteit en kennis van een pasgeboren baby. 

In 2018 heb ik de stap gezet om te beginnen als professioneel fotografe en uiteindelijk hebben we de garage omgebouwd tot een mooie en gezellige fotostudio. Hier kan ik geposeerde newborn fotografie combineren met life-style fotografie, cake-smash, zwangerschap en gezinnen.

Ik vind het altijd een hele eer als ouders mij hun vertrouwen schenken. Tenslotte laat je niet zomaar iedereen werken met je kostbaarste “geschenk”. Het is voor mij heel erg belangrijk dat jullie een goed gevoel hebben bij mij en bij wat ik doe!

Ik kijk er alvast naar uit om die kostbare momenten samen met jullie vast te leggen.

Wie weet, zie ik jullie binnenkort in de studio…

Veel liefs,
Stefanie

 

 

Volg ons

facebook.com/RSPhotographyKinrooi/

E-mail

info@rsphotography.be

Adres

Brenjersstraat 6A
3640 Kinrooi