CAKE-SMASH

& MELKBAD

Plakkerige handjes, vieze voetjes en gekleurde snoetjes. Bij een cake-smash fotosessie mag het allemaal! 🙂

Wat is een cake-smash sessie…
Een cake-smash is een leuke fotoreportage ter gelegenheid van de 1e verjaardag van jullie kindje. In een feestelijke setting maken we de allerleukste foto’s met een mega cupcake als hoofdonderdeel.

Verloop van de sessie…
Eerst maken we enkele foto’s van jullie kapoen in zijn of haar cake-smash outfit, dan komt die overheerlijke taart erbij en smashen maar! Op het einde gaat jullie kindje in een verfrissend badje om de botercrème af te spoelen. Ook hier worden dan leuke foto’s van gemaakt.

Melkbadje…
Indien jullie wensen is het mogelijk om een cake-smash sessie te combineren met een (moeder)melkbadje met mooie verse bloemen of vers fruit. Voorbeelden hiervan kunnen jullie zien in mijn portfolio. Verse bloemen of fruit zijn niet inbegrepen in de sessie prijs. Deze dienen jullie zelf te voorzien en mee te brengen naar de studio.

Waar zal de sessie doorgaan en hoelang zal deze duren…
De sessie zal doorgaan in onze mooie daglicht studio te Kinrooi en duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. 

Wat moeten jullie zelf voorzien…
In de fotostudio beschikken we over allerlei leuke haarbandjes, tutu’s en kanten rompertjes voor de meisjes en strikjes + bretellen voor de jongens. Enkel een tof broekje voor de jongens dienen jullie zelf te voorzien. Ook zijn er slingers en ballonnen aanwezig. Kortom, alles om een mooie en feestelijke setting te creëeren! 

Welke kleuren zijn mogelijk…
Jullie mogen zelf kiezen welke kleur jullie graag willen. Voorbeelden kunnen jullie vinden op onze Facebook pagina of in het portfolio.

Pakketkeuze en resultaat…
Er is keuze uit 3 verschillende sessie pakketten. Na de sessie worden de beste en mooiste foto’s door mij geselecteerd en uitgekozen. Binnen de 4 weken na de sessie ontvangen jullie een email met een persoonlijk paswoord om de bewerkte foto’s te kunnen bekijken in een persoonlijke online fotogalerij. Bij elk pakket zit er een X aantal (15 – 20 – 30+) aan digitale bestanden in hoge resolutie inbegrepen in de sessie prijs. 

Een blijvende herinnering voor het leven…
Ik heb er voor gekozen om bij elke sessie een mooi linnen fotoalbum te leveren met daarin de bewerkte foto’s van jullie sessie. Dit album geeft jullie een mooie en blijvende herinnering aan jullie fotoreportage en het is gemakkelijk uit te halen bij elke gelegenheid. ❤️

Ons kindje heeft een allergie…
Dit is geen probleem! Laat dit even op voorhand weten zodat we samen kunnen overleggen wat de mogelijkheden zijn. Onze taarten worden gemaakt in samenwerking met “de bakmiep”. 

Hoe kunnen jullie zich voorbereiden op de sessie…
Voorafgaand aan de sessie ontvangen jullie van mij een uitgebreide informatie brief over hoe ik tewerk ga tijdens de sessie, hoe jullie zich kunnen voorbereiden en wat jullie zelf moeten meenemen. Hiermee probeer ik jullie vooraf zo goed mogelijk te informeren. Het is voor mij heel belangrijk dat jullie naast mooie foto’s, ook een fijne ervaring hebben tijdens de sessie.

Wanneer kunnen jullie best reserveren…
Neem een 3 maanden voor de eerste verjaardag contact op en plan jullie cake-smash sessie +- 1 a 1,5 maand voor de verjaardag van jullie kindje in. Zo hebben jullie de foto’s tijdig en geeft dit een leuke extra op het feestje.

Hebben jullie nog vragen…
Indien jullie nog meer vragen hebben over een cake-smash sessie kunnen jullie altijd even een kijkje nemen bij de FAQ of jullie mogen mij natuurlijk ook altijd vrijblijvend contacteren via whatsapp of via het contactformulier.

Willen jullie graag een sessie reserveren…
Vul hieronder het reserveringsformulier in! Zodra ik jullie mail ontvangen heb krijgen jullie van mij een boekingsformulier toegestuurd om de reservatie te bevestigen. 

RESERVEER HIER

voor een leuke cake-smash sessie!

* Voor het boeken van een fotosessie vraag ik een aanbetaling van € 100, dit als definitieve reserveringsbevestiging. Dit bedrag wordt achteraf in mindering gebracht met de betaling van het door jullie gekozen pakket

11 + 1 =

Volg ons

facebook.com/RSPhotographyKinrooi/

E-mail

info@rsphotography.be

Adres

Brenjersstraat 6A
3640 Kinrooi