CAKE-SMASH

 

HOERA!
Jullie kleintje wordt 1 jaar! ¬†ūü•≥
Vier deze belangrijke mijlpaal met een super leuke cake-smash fotosessie.

Plakkerige handjes, vieze voetjes en gekleurde snoetjes… Bij een cake-smash sessie mag¬†het allemaal! ūüéā
Een cake-smash is een super leuke fotosessie ter gelegenheid van de 1e verjaardag van jullie kindje. In een feestelijke setting maken we de allerleukste foto‚Äôs met een megacupcake als hoofdonderdeel. Deze taart zal worden gemaakt naar jullie wens in samenwerking met “de bakmiep”.
*Heeft jullie kindje een allergie? Dit is geen probleem, maar vergeet het zeker niet te melden!

Eerst maken we een foto van jullie kapoen in zijn of haar cakesmash outfit, zonder de taart, dan komt die overheerlijke taart erbij en smashen maar! Op het einde gaat jullie kindje in een verfrissend badje om de botercreme af te spoelen. Ook hier worden dan leuke foto’s van gemaakt.

In de fotostudio beschikken we over allerlei leuke haarbandjes, kroontjes, tutu’s en kanten rompers voor de meisjes. Voor de jongens zijn er strikjes en bretellen. Voor de jongens dienen jullie wel zelf een toffe (jeans)broek (lang of kort) mee te nemen die vuil mag worden. De kleurstof kan er zonder probleem uitgewassen worden.

Willen jullie graag leuke foto’s in een feestelijke outfit en foto’s in het (melk)badje? Eventueel mogelijk met verse bloemen of fruit: zoals schijfjes citroen, appelsien, … zonder taart? Dat kan natuurlijk ook! De kosten van de taart 35‚ā¨ worden dan in mindering gebracht. Indien jullie graag een sessie willen met bloemen, dienen jullie zelf te zorgen voor een volle bos verse bloemen¬†of voldoende¬†vers fruit. ūüćčūüퟬ†Een melkbadje met¬†fruit of¬†bloemen kan natuurlijk ook gecombineerd worden met een cake-smash sessie met taart!
* Voorbeelden met verse bloemen: zie portfolio, bovenaan deze pagina.

Voorafgaand aan de sessie ontvangen jullie van mij een uitgebreide brief met daarin alle informatie over hoe ik tewerk ga tijdens de sessie en wat jullie zelf moeten meenemen. Zo zijn jullie alvast goed voorbereid en kunnen jullie tijdens de reportage lekker ontspannen en genieten van het moment.

Na de sessie worden de mooiste¬†foto‚Äôs van de reportage door mij uitgeselecteerd en professioneel¬†bewerkt. Het aantal foto’s is verschillend en afhankelijk van jullie pakket keuze. Jullie ontvangen binnen de 4 weken na de reportage een email met een persoonlijk paswoord om de bewerkte foto‚Äôs te kunnen bekijken in¬†onze online foto galerij. Bij de pakketten staat er een X aantal foto’s vermeld. Het aantal¬†foto’s kunnen¬†jullie¬†in HR gedownload worden uit de galerij. Een¬†cake-smash sessie is inclusief een¬†mooi foto album met daarin de bewerkte foto‚Äôs van jullie sessie. Dit album geeft jullie een mooie en blijvende herinnering aan jullie fotoreportage en het is gemakkelijk uit te halen bij elke gelegenheid!

Wanneer je een cake-smash sessie boekt, maak je meteen een keuze voor één van de pakketten. Het is altijd mogelijk om nadien te upgraden naar een groter pakket met meer digitale bestanden!
Bij het boeken van een sessie betalen jullie een voorschot van 100 ‚ā¨ als reserveringskosten. Hiermee is jullie plaats in mijn agenda verzekerd. Deze kosten worden uiteraard verrekend met de prijs van jullie gekozen pakket.

Het is aan te raden een cake-smash sessie¬†ongeveer 3 a 4 maanden voor de verjaardag van jullie kleine kapoen te reserveren. Dan leggen we een afspraak vast ongeveer 1 a 1,5 maand voor zijn/haar verjaardag. Indien jullie foto’s willen gebruiken voor uitnodigingen of bedankjes, kan dit, maar hou er rekening mee dat het +- 3 a 4 weken duurt voordat¬†jullie¬†de foto’s ontvangen.

Indien er nog vragen zijn, aarzel dan niet om mij te contacteren.

Hopelijk tot binnenkort¬†in de studio… ūüéąūüôā

Veel liefs,
Stefanie