NEWBORN REPORTAGE

 

De eerste dagen van jullie pasgeboren baby’tje vliegen razend snel voorbij. Jullie hebben 9 maanden lang, vol spanning gewacht op deze speciale gebeurtenis! Laat dit kostbare moment dus niet zomaar voorbij gaan en leg het vast met een prachtige en kostbare fotoreportage. Zo hebben jullie een blijvende herinnering aan deze speciale tijd! ❤️

Een newborn sessie vindt bij voorkeur plaats tussen dag 5 en dag 21 na de geboorte en duurt gemiddeld tussen de 2 en 4 uur. Deze tijd is inclusief het voeden en verschonen. In onze mooie “thuis”studio te Kinrooi maak ik een artistieke fine-art fotoreportage van jullie kleine spuit. Er is een uitgebreid aanbod aan accessoires, achtergronden, props, haarbandjes, mutsjes,… aanwezig in de studio. Kortom alles wat nodig is voor een geslaagde en unieke fotoreportage. De keuze van materialen, kleuren en accessoires bepalen de uiteindelijke foto en hier wordt door mij dan ook de nodige aandacht aan besteed tijdens de sessie.

Om een newbornsessie in te plannen zet ik jullie uitgerekende bevallingsdatum in mijn agenda. Na de geboorte nemen jullie zo snel mogelijk contact op met mij om de sessie definitief in te plannen. Moest je toch iets vroeger of later bevallen, dan is dit geen probleem, ik hou er rekening mee in mijn agenda.

Voorafgaand aan de sessie ontvangen jullie van mij een uitgebreide brief met daarin alle informatie over hoe ik tewerk ga tijdens de sessie. Zo zijn jullie alvast goed voorbereid en kunnen jullie tijdens de reportage lekker ontspannen en genieten van het moment.

Na de sessie worden de mooiste foto’s van de reportage door mij uitgeselecteerd en professioneel bewerkt. Het aantal foto’s is verschillend en afhankelijk van jullie pakket keuze. Jullie ontvangen binnen de 4 weken na de reportage een email met een persoonlijk paswoord om de bewerkte foto’s te kunnen bekijken in onze online foto galerij. Elk pakket is inclusief een mooi linnen fotoalbum met daarin de foto’s van jullie reportage! Een prachtige en blijvende herinnering aan jullie sessie. 😍

Wanneer je een newborn reportage boekt, maak je meteen een keus voor één van de pakketten. Elk pakket bevat een x aantal (3, 5, 10, 20 of alle) digitale bestanden in HR. Deze bestanden zijn printklaar, in de hoogste resolutie en zonder logo. Jullie hebben de mogelijkheid om achteraf nog te upgraden naar een groter pakket met meer digitale bestanden.

Bij het boeken van een sessie betalen jullie een voorschot van 100 € als reserveringskosten. Hiermee is jullie plaats in mijn agenda verzekerd. Deze kosten worden uiteraard verrekend met de prijs van jullie gekozen pakket!

Indien jullie besluiten een newborn reportage bij mij te boeken, is het aan te raden om tijdig jullie sessie te reserveren tijdens je zwangerschap. Ik zit vaak al even vooruit volgeboekt, dus wanneer jullie last minute willen boeken is het mogelijk dat ik volledig volzet ben. Al zal ik natuurlijk mijn uiterste best doen om jullie nog verder te helpen indien jullie mij last minute contacteren! ☺️ Soms worden er kindjes vroeger of later geboren waardoor er een plekje is vrijgekomen in mijn agenda, maar ik kan dan helaas niets garanderen…

Indien er nog vragen zijn, aarzel dan niet om mij te contacteren.

 

Ik zou het een enorme eer vinden om jullie kleine wonder te mogen fotograferen!!
Hopelijk tot binnenkort… 🙂

Veel liefs,
Stefanie