NEWBORN

FINE-ART

Een newborn reportage boeken is investeren in je toekomst!

Je kan een newborn reportage maar 1 keer in je leven beleven, je kan dit helaas nooit meer overdoen. Het is een investering, de herinneringen die jullie er levenslang voor terug krijgen zijn onbetaalbaar. Het zijn herinneringen die jullie generaties lang zullen koesteren! 💛


Op welke leeftijd kan een newborn sessie het beste doorgaan…
Binnen de 6-21 dagen na de geboorte (gerekend vanaf de uitgerekende bevallingsdatum) zal de sessie doorgaan. Tijdens de eerste levensdagen slaapt jullie baby’tje nog veel en diep. Hij/zij is nog heel flexibel en neemt makkelijker houdingen aan die mooi zijn om te fotograferen.

Hoelang zal de sessie duren…
De sessie duurt gemiddeld 2 tot 4 uur. Deze tijd is inclusief het voeden en verschonen van jullie kindje. Ik werk met veel geduld en neem dan ook graag de tijd die jullie kindje nodig heeft en de tijd die jullie een mooie gevarieerde galerij zal opleveren.

Waar zal de sessie doorgaan…
De sessie zal doorgaan in onze mooie daglicht studio te Kinrooi. Hier maak ik een  artistieke fotoreportage van jullie kleine spuit. Er is een uitgebreid aanbod aan accessoires, achtergronden, haarbandjes, mutsjes,… aanwezig in de studio. Kortom alles wat nodig is voor een geslaagde reportage. 

Hoe voorbereiden op de sessie…
Voorafgaand aan de sessie ontvangen jullie van mij een uitgebreide informatie brief over hoe ik tewerk ga tijdens de sessie en hoe jullie zich kunnen voorbereiden. Hiermee probeer ik jullie vooraf zo goed mogelijk te informeren. Het is voor mij heel belangrijk dat jullie naast mooie foto’s, ook een fijne ervaring hebben tijdens de sessie en kunnen genieten van het moment!

Wanneer kunnen jullie best reserveren…
Het is aan te raden om zo snel mogelijk tijdens je zwangerschap een newborn sessie te reserveren. Dit om zeker te zijn van een plekje in mijn agenda en om teleurstelling te voorkomen. Omdat ik parttime fotografeer kan ik maar een beperkt aantal reserveringen kwijt in mijn agenda. Wanneer jullie lastminute willen boeken kan het zijn dat ik geen ruimte meer heb in mijn agenda. Al zal ik natuurlijk mijn uiterste best doen om jullie alsnog verder te helpen!

Op welke dag zal de sessie dan uiteindelijk doorgaan…
Jullie uitgerekende bevallingsdatum is bekend maar het is natuurlijk nog niet bekend op welke dag jullie kindje nu juist geboren zal worden. Om een newborn sessie in te plannen, noteer ik je uitgerekende bevallingsdatum in mijn agenda. Ik houd er altijd rekening mee dat jullie kindje 2 weken vroeger of later geboren kan worden. Wanneer jullie kindje geboren is nemen jullie zo snel mogelijk contact met me op en maken we een definitieve afspraak. Na het reserveren van een sessie zijn jullie verzekerd van een plek in mijn agenda!

 

Hebben jullie nog vragen…
Indien jullie nog meer vragen hebben over een newborn sessie kunnen jullie altijd even een kijkje nemen bij de FAQ of jullie mogen mij natuurlijk ook altijd vrijblijvend contacteren via whatsapp of via het contactformulier.

Zijn jullie overtuigd en willen jullie graag reserveren…
Vul hieronder het reserveringsformulier in! Zodra ik jullie mail ontvangen heb krijgen jullie van mij een boekingsformulier toegestuurd om de reservatie te bevestigen.

RESERVEER HIER

voor jullie newborn sessie!

* Voor het boeken van een fotosessie vraag ik een aanbetaling van € 100, dit als definitieve reserveringsbevestiging. Dit bedrag wordt achteraf in mindering gebracht met de betaling van het door jullie gekozen pakket.

14 + 1 =

Volg ons

facebook.com/RSPhotographyKinrooi/

E-mail

info@rsphotography.be

Adres

Brenjersstraat 6A
3640 Kinrooi