Wie is RS-photography…

Hallo,

Ik ben Stefanie, 30 jaar, mama van 2 prachtige kinderen (Nio 8 & Sia 3), kapster, fotografe en de persoon achter de lens van RS-photography 🙂. Ook mijn man Ronald helpt mee met het creëren van al die mooie beelden. Hij is dan ook mijn grote hulp in het nabewerken van de foto’s. Graag maken wij prachtige herinneringen voor jullie van bijzondere periodes die zo snel voorbij gaan!

Toen ik zelf mama werd was ik opslag verliefd op ons kleine wondertjes! Als ouders werden we overspoeld door een ultiem gevoel van liefde en geluk! Dit was voor mij de reden om te beginnen met fotografie en het vastleggen van die kostbare momenten en de pracht van een pasgeboren baby’tje. Het klinkt cliché… Maar ze veranderen zo snel en ze worden zo snel groot! Alles vliegt voorbij zonder dat je het zelf beseft.

Met veel liefde, passie en geduld leg ik deze herinneringen ook graag voor jullie vast, zodat de meest kostbare momenten in het leven nooit verloren hoeven te gaan en jullie deze voor altijd kunnen blijven koesteren!

Iedere baby is prachtig en uniek, met de meest mooie en vertederende details! Hoe leuk is het niet dat als jullie kindje later groot is of zelf een gezin start en dan terug kan kijken op deze mooie foto’s… Dat is toch onbetaalbaar? ❤️

Wat doe ik?
Omdat ik fotografie maar deeltijds kan uitoefenen heb ik me bewust gespecialiseerd in één bepaalde tak in de fotografie. Namelijk newborn fotografie. Deze tak van fotografie is dan ook mijn echte grote liefde waarin mijn sterkste troeven zoals passie, geduld en creativiteit het best tot hun recht komen. Graag leg ik dit vast op een artistieke manier! Ik werk vanuit mijn gezellige “thuis”studio die gevestigd is in Kinrooi, Limburg (België).

Opleidingen…
Ik vind het heel belangrijk om te blijven bij leren en steeds te vorderen en te verbeteren in het vak! Daarom volg ik regelmatig specifieke newborn en zwangerschap workshops bij zeer gerenommeerde fotografen van over de hele wereld. Dit om het uiterste te halen uit mijn vakkennis en het veilig omgaan met jullie pasgeboren baby’tje speelt hierin een zeer grote rol! Maar ook nieuwe poseertechnieken, wraptechnieken, bewerkingstechnieken, belichtingstechnieken, … komen hier aan bod.

Januari (2017)

* Volgde we samen een workshop newborn fotografie bij een van de beste newborn fotografe van Nederland, Brenda Olie.
September (2017)
* Een 2 daagse workshop zwangerschapsfotografie (outdoor) bij de lieve nederlandse topfotografe Danielle Hagens.
* Een newborn masterclass bij de Amerikaanse Amy McDaniel van Dewdrops photography.
* 4 demo workshops van o.a. de australische Kath V. (sitter), de belgische Stephanie Lemmens (zwangerschap), de amerikaanse Amy mcDaniel (newborn) en Nathalie Leech uit de UK (newborn).
November (2017)
* Een workshop zwangerschapsfotografie (model, fine-art en artfull nude) bij Michael Stief.
Augustus (2018)
* Workshop zwangerschapsfotografie (studio, fine-art) bij Danielle Hagens.
Januari (2019)
* The newborn event
April-Mei (2019)
* Fotoreis naar het prachtige Zwitserland (paarden fotografie), workshops bij Eliane van Schaik en Lotte van Alderen.
Oktober (2019)
* Workshop newbornfotografie bij Ewa Kamela

+ ontelbare online workshops en cursussen van o.a. Kelly Brown,…

 

Ik kijk er altijd enorm naar uit om ouders te ontvangen in de studio en jullie de mooiste herinnering te kunnen geven!! 🥰

Als er vragen zijn, aarzel dan niet om mij te contacteren.
Hopelijk tot binnenkort!

Veel liefs,
Stefanie